Vaatwas

Wist je dat er inbouw vaatwassers bestaan met een startuitstelprogramma? Voor mensen die genieten van een nachttarief kan dit behoorlijk schelen in de energiekosten.

Om de keuze makkelijker te maken hebben wij onze favoriete modellen en interessante aanbiedingen verzameld op deze pagina. Wil je toch een uitgebreidere keuze inbouw vaatwassers klik je gewoon verder naar alle inbouw vaatwassers.

Vaatwas: Onze favoriete modellen

VAATWASSER  88cm (BVW-653)

VAATWASSER 88cm (BVW-653)

661
binnenkort leverbaar
Vaatwas

Inbouwvaatwasser

Een nieuwe vaatwasser in uw keuken?

Inbouwvaatwassers zijn veel zuiniger, stiller en nemen minder plaats in. Steeds met een perfect resultaat voor uw vaat! De moderne vaatwasser beschikt over allerlei snufjes gericht op het gebruiksgemak. Zo past de functie ½ belading de duurtijd van de cyclus en de hoeveelheid water aan naarmate de vaatwasser veel of weinig gevuld is.

De functie startuitstel heeft dan weer als voordeel dat u het toestel later kan laten starten met het oog op gebruik tijdens het nachttarief.

Integreerbare vaatwasser

De deur van de vaatwasser kan bekleed worden met een front zodat deze naadloos aansluit bij de rest van uw keuken. Uw bedieningspaneel blijft zichtbaar en u kan, naargelang het model, de kleur zelf kiezen (zwart, wit of bruin).

Full intégré vaatwasser

U wenst uw vaatwasser harmonieus te integreren in uw keuken? Een vaatwasser full intégré wordt onzichtbaar! Hij wordt bekleed met hetzelfde materiaal als de rest van uw keukenkasten. Omdat de bedieningstoetsen zich aan de binnenkant van het paneel bevinden, gaat deze volledig op in uw keuken.

Onze nieuwste Vaatwas

AEG VAATWASSER FEE62600PM (AYFEE62600PM)
AEG

AEG VAATWASSER FEE62600PM (AYFEE62600PM)

844
binnenkort leverbaar