Tandenborstel

Overweegt u om elektrisch te poetsen of kan u al niet meer zonder? Er bestaan heel wat verschillende elektrische tandenborstels. Uw tandenborstel en poetsmethode is heel persoonlijk. Om de keuze makkelijker te maken hebben wij onze favoriete tandenborstels en interessante aanbiedingen verzameld op deze pagina. Wil je toch een uitgebreidere keuze tandenborstels klik je gewoon verder naar alle tandenborstels.

Tandenborstel: Onze favoriete modellen

Trizone of Professional Care van Oral B

Indien u kiest voor een toestel van Oral B, dan kan u kiezen tussen Trizone (heen en weer bewegende borstels) of Professional Care (roterende, oscillerende en pulserende borstels) Bij de Trizone-technologie kan u uw poetstechniek die u gewoon bent met uw niet-elektrische tandenborstel behouden. Als u voor de ronde borstels van Professional Care gaat, dan is het optimaal om per tand te poetsen. Beide systemen zijn even efficiënt, maar het vraagt een aanpassing. Bijgevolg kiest u best de manier die u het beste aanvoelt.

Sonicare-technologie van Philips

Indien u kiest voor een toestel van Philips, dan kiest u voor de Sonicare-technologie. Hierbij maakt de borstel een heen-en weergaande beweging. Bovendien beschikt Philips over een gepatenteerde sonische technologie die vloeistof diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand stuwt om zo een zichtbaar en voelbaar verschil te bekomen.

Poetsen met een timer of poetsdruksensor

Eenmaal u uw ideale poetsmethode gevonden heeft, kan u ook nog kiezen voor een timer waardoor u weet wanneer u mag stoppen met poetsen. Of voor een poetsdruksensor waardoor u weet of u het goed doet. De poetsdruksensor meet namelijk of u niet te hard drukt waardoor u niet meer efficiënt poetst. Elektrisch poetsen kan even wennen zijn, maar u merkt zeker het verschil!

Onze nieuwste Tandenborstel

ORALB TANDENBORSTEL AQUACARE (BPAQUACARE)
BRAUN

ORALB TANDENBORSTEL AQUACARE (BPAQUACARE)

89,99
binnenkort leverbaar
ORALB TANDENBORSTEL PRO 2 CA WHITE (BPPRO2CAWH)
BRAUN

ORALB TANDENBORSTEL PRO 2 CA WHITE (BPPRO2CAWH)

69,99
binnenkort leverbaar