Over Exellent

Exellent: vakman inbegrepen

Exellent is de grootste keten van zelfstandige vakmannen in België: Ons team van meer dan 400 professionals garandeert jou de scherpe prijzen van een keten en hun persoonlijke service als vakman. Zowel voor als na jouw aankoop staat de vakman van Exellent je bij met advies en een eigen hersteldienst. Je koopt online zonder zorgen in onze Exellent webshop. Wij staan vandaag en ook morgen klaar met onze persoonlijke service die alleen een Exellent vakman kan garanderen.

Vandaag de beste prijs voor een kwaliteitstoestel, waar je ook later van geniet.

Vergelijk makkelijk online voor je bestelt.

Online op exellent.be vergelijk je makkelijk al onze toestellen of oplossingen. Zo kies je zelf welk toestel het best bij je past.

Te veel keuze of je hebt advies nodig? Dan staat de Exellent vakman in jouw buurt klaar voor jou met advies en alle antwoorden op jouw vragen!

Gezellig winkelen van thuis uit met een vakman dichtbij.

Winkelen in de Exellent webshop is comfortabel winkelen, je hebt een ruime keuze in kleine en grote toestellen die de volgende dag al bij je thuis geleverd worden. Op exellent.be vind je dezelfde diensten en vakkennis als in de Exellent winkels.

  • Je vergelijkt online op exellent.be,
  • Je koopt online
  • Je haalt je toestel af in jouw Exellent winkel in de buurt
  • of we leveren jouw toestel de volgende dag al thuis.

Om jou een perfecte service te garanderen, leveren we grote toestellen zoals een wasmachine of een big screen tv altijd bij je thuis. En dat stopt niet zomaar bij de voordeur: jouw vakman plaatst de toestellen precies daar waar je ze wenst en hij neemt je oude toestel en alle verpakkingsmateriaal terug mee.

Online shoppen stopt niet wanneer je nieuwe toestel bij je thuis staat, maar blijft ook erna een belangrijke zaak voor ons. Iedere Exellent vakman heeft een eigen herstelservice.

Hoe betaal je?

Alles wat je online koopt, kan je makkelijk betalen met VISA, Mastercard of Maestro/bancontact. Uiteraard kan je ook cash betalen of met Ecocheques wanneer je jouw toestel afhaalt in de Exellent shop.

In de Exellent shop kan je ook flexibel betalen zonder zorgen. Met de betaalkaart van Exellent betaal je jouw aankopen op jouw eigen ritme. Wij zoeken voor jou een passende formule waarbij je in maandelijkse schijven of binnen een bepaalde periode jouw aankoop afrekent. Jouw Exellent vakman helpt je graag verder met meer informatie over een afbetalingsplan op maat. Hij kan optreden als kredietbemiddelaar.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD!

Geen callcenter, maar jouw persoonlijke vakman bij jou in de buurt.

Jouw Exellent vakman heeft een eigen hersteldienst. Hij staat voor je deur voor je het weet bij ieder defect. Je maakt een afspraak wanneer dat het beste uitkomt, ook ’s avonds of op zaterdag.

Hulp nodig bij de plaatsing van een toestel? Jouw vakman van Exellent kan je verzekeren dat ieder toestel perfect werkt. Eens je het toestel hebt gekocht, helpt hij je bij de installatie ervan. Voor hij jouw toestel thuis komt leveren, komt hij zelf de plaats opmeten waar het toestel komt te staan. We zoeken steeds samen met jou naar de beste oplossing.

Je moet je toestel voor een langere tijd missen? In bepaalde gevallen geeft je Exellent vakman jou een gratis vervangingstoestel. Kan je toestel door omstandigheden toch niet hersteld worden? Dan ontvang je ter waarde van de geleverde werkuren een bon voor de aankoop van een nieuw toestel.

Jouw Exellent vakman biedt je ook altijd de wettelijke garantie van twee jaar op jouw toestel.
Daarbovenop kan je kiezen voor een Exellent Care Plan om je waarborg te verlengen tot 5 jaar voor electro toestellen en tot 3 jaar voor IT. Jouw vakman informeert je of lees verder op Exellent Care Plan.

Samen voor het milieu

Jouw vakman schenkt speciaal aandacht aan energiezuinige toestellen. Zo bespaar je bij de aankoop van je toestel én op jouw energiefactuur.

Als lid van Recupel staat Exellent steeds in voor de recyclage van jouw oude toestellen, net als alle verpakkingsmateriaal.

Bovendien betaal je in de Exellent winkel met jouw ecocheques.

Tevreden?

Ben je tevreden over je nagelnieuwe toestel, de kwaliteit van een apparaat dat je eerder bij ons kocht, heeft je vakman je verder geholpen, vind je hem gewoon een leuke kerel of had je een leuke babbel met een exellente medewerkster? Laat het ons weten!

Wij zijn steeds bereikbaar via Twitter, Facebook, Google plus, Youtube of via mail.
Op Pinterest vind je leuke ideetjes voor cadeautjes, recepten,…

We kijken uit naar jouw feedback!